ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προανακριτική για Παππά: Νέα 14ήμερη αναβολή της εξέτασης του Χ.Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού

Προανακριτική για Παππά: Νέα 14ήμερη αναβολή της εξέτασης του Χ.Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού

Νέα 14ήμερη αναβολή λόγω κορωνοϊού παίρνει η εξέταση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που ερευνούν τους χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός εργολάβος ενημέρωσε σήμερα το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα. Ο ίδιος διαβίβασε και την σχετική βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας.

Πάντως ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Καλογρίτσας εξέφρασε την επιθυμία του να προσέλθει κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση «σπάζοντας» την καραντίνα εφόσον βέβαια δοθεί ειδική άδεια. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διαδικασία απορρίφθηκε καθώς δεν προβλέπεται από το σχετικό θεσμικό και υγειονομικό πλαίσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.