ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αιχμηρός» Γ.Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης “ζει το μύθο του” ταξιδεύοντας με συγγενείς και φίλους»

Με αφορμή το νέο ταξίδι του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

«Αιχμηρός» Γ.Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης “ζει το μύθο του” ταξιδεύοντας με συγγενείς και φίλους»

Αιχμηρό είναι το νέο μήνυμα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή το πρωθυπουργικό ταξίδι στη Βοστώνη, το οποίο περιλάμβανε εκτός των άλλων και την παρακολούθηση αγώνα του NBA(!).

«Ο Μητσοτ. εφαρμόζει σύνθημα τουρισμού. ”Ζει το μύθο του”», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Λείπει στο εξωτερικό όσο θέλει. Τον συνοδεύουν συγγενείς&φίλοι. Κοστίζει στο Δημόσιο απεριόριστα».

Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαΐκού Κόμματος δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει «πρόκληση» την κοινωνική κριτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου: 

Ο Μητσοτ. εφαρμόζει σύνθημα τουρισμού. «Ζει το μύθο του».

Λείπει στο εξωτερικό όσο θέλει. Τον συνοδεύουν συγγενείς&φίλοι. Κοστίζει στο Δημόσιο απεριόριστα.

Παραλείπει θέματα,όπως ενέργεια&επενδύσεις.

Διαλέγει αυτοπροβολή& «υπογραφές»(F-35).

Κάνει και..κοινωνική κριτική.

Πρόκληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.