ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Τράγκας: Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ αντί για τούρτα θα μοιράσει στρούντελ στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Γ.Τράγκας: Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ αντί για τούρτα θα μοιράσει στρούντελ στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Μοιράζει άφθονο πόνο στο λαό. Πλήρης επιστροφή στη μνημονιακή προπαγάνδα για θρησκόληπτους και ακροδεξιά μορφώματα.

Ο μάστερ σεφ της μνημονιακής προπαγάνδας χρησιμοποιεί τον “τσελεμεντέ” του Μαρκήσιου ντε Σαντ, προσφέροντας στον Ελληνικό λαό άφθονη φτώχεια, πόνο, απελπισία και απόγνωση. Ο παραλογισμός επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη φθάνει στο σημείο να βλέπεις με rapid test το τέλος του Τζέιμς Μποντ, αλλά να μην μπορείς με rapid test να εισέλθεις σε ταβέρνα, για να περάσεις ένα βράδυ με συγγενείς ή φίλους. No time to die.

Από το χειροκρότημα της κ. Μαρέβα προς τους υγειονομικούς υπαλλήλους στη ρίψη όλων αυτών που αντιμετώπισαν με αυτοθυσία την πανδημία, στον Καιάδα της ανέχειας. Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, απόλυτα νοσηρός σε όλες τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις του, οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο της τάφρου των Μαριάνων, μιλώντας συνεχώς για εμβόλια και νεοναζιστικά μορφώματα. Ο ελεγχόμενος Τύπος που κατέχει την 70η θέση παγκοσμίως, από πλευράς ποιότητας και ελευθερίας του λόγου, έχει πάρει οδηγίες να παίζει σε πιο χαλαρούς, αλλά επίμονους τόνους για τους ανεμβολίαστους και τα δύο πολιτικά άκρα που εμφανίστηκαν στη Σταυρούπολη.

Βάζοντας στα παράθυρα της τηλεόρασης μόνο εκπροσώπους της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, έχει αρχίσει πάλι να “τραγουδάει” το παλαιό άσμα περί ευρωπαϊκού και συνταγματικού τόξου, δηλαδή “ελάτε σε μας που είμαστε οι μοναδικοί “ευρωπαϊστές” και “δημοκράτες”. Η χυδαία προπαγάνδα θέλει να περάσει μέσα στο σπίτι μας ότι τα εκατομμύρια των ανεμβολίαστων, ανήσυχων ή φοβισμένων, πάσχουν από “θρησκευτικό παραλήρημα”, ενδεχομένως ανήκουν σε παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και είναι μια μάζα ανθρώπων που δύσκολα προσεγγίζεται, αφού είναι “γραφικοί” και πιστεύει στα τρία “666”.

Όσον αφορά τη Σταυρούπολη είναι μια αφορμή να ξαναπούμε στον κόσμο ότι υπάρχει το σκιάχτρο του φυλακισμένου Κασιδιάρη και πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της επιστροφής της Χρυσής Αυγής. Όλο αυτό θυμίζει ανάστροφα όσα έλεγαν οι τύραννοι της χούντας του Παπαδόπουλου για τον επικείμενο κίνδυνο των κομμουνιστών που έριξαν ζάχαρη στα άρματα μάχης και θα έρχονταν έφιπποι να καταλάβουν την Αθήνα. Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ με ηδονιστικές και αθεϊστικές θεωρίες, κατέστη περιώνυμος για γενετήσια της απόλαυσης του εκδηλούμενου φόβου, τρόμου και πόνου.

Η σημερινή ασκούμενη πολιτική δια γυμνού οφθαλμού, φαίνεται ότι αρέσκεται να ελέγχει την κοινωνία με σαδιστικές μεθόδους. Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου (όπως και οι ηγεσίες της Κουμουνδούρου και του ΚΙΝΑΛ), επαναλαμβάνουν τις γνωστές μνημονιακές – Βερολινέζικες συνταγές που εφαρμόζονται σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής κατοχής – δουλείας της πατρίδας μας.

Πραγματικά βασανιστήρια για το λαό. Ηλεκτροσόκ με διαλείμματα τσιγάρου και καφέ. Η κ. Ματίνα Παγώνη κραυγάζει: “Όχι στις παρελάσεις. Θα πεθάνουμε όλοι”. Αντίθετα ο κ. Βορίδης λέει “θα κάνουμε παρέλαση με τη συμμετοχή όλων”.

Ο Βασιλακόπουλος και ο Άρης Πορτοσάλτε αφρίζουν. Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει στους New York Times ότι δεν θα επεκτείνει την υποχρεωτικότητα. Ο ΣΚΑΪ μετά το ντοκιμαντέρ της απέραντης ευτυχίας που έζησαν οι Έλληνες επί 400 χρόνια σκλάβοι των Τούρκων, ανακάλυψε αυτές τις ημέρες ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πολύ υψηλό IQ. Επίσης μετάβαλε γνώμη και μέχρι στιγμής δεν έχει επαναλάβει ότι εμείς σφάξαμε τους Τούρκους στην Τριπολιτσά.

Προφανώς, πάλι το ταμείο του ΣΚΑΪ γέμισε λεφτά με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Βέβαια, η απόκτηση των τριών φρεγατών που θα έρθουν το 2025/26 μεταδίδεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σίγουρα θα κυκλοφορήσει ως playmobil ή βιντεοπαιχνίδι για όλα τα ελληνόπουλα, προκειμένου να εμπεδωθεί το αραβούργημα του μεγάλου διπλωματικού ταλέντου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επιχειρούν τώρα (επειδή οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι καταποντίζονται) να μαλακώσουν τα ακραία περιοριστικά μέτρα, αλλά χωρίς να δείξουν ότι όσα έκαναν επί δύο χρόνια ήταν άσκοπα και κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία. Επίσης, θέλουν να τυλίξουν με ομίχλη το γεγονός ότι κυβερνούν γερμανόφιλοι Σημιτογενείς με πρώην θιασώτες του Γ’ Ράιχ και του διπλού πέλεκυ. Τίποτα δεν κρύβει όμως την ψυχρότητα και την απανθρωπιά που έχουν οι πράξεις του.

Θυμίζουν τις εγχειρήσεις που έκαναν ο Μένγκελε στο Άουσβιτς – Μπίρκεναου και ο Χάιμ στο Μάουτχαουζεν – Γκούζεν, χωρίς αναισθητικό στους αδερφούς Εβραίους και άλλους, από τους οποίους αφαιρούσαν όργανα θέλοντας να διαπιστώσουν την αντοχή τους στον πόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη, μπορείς να μείνεις στο κρύο αν είσαι σεισμόπληκτος στην Κρήτη, γιατί είσαι ανεμβολίαστος και δεν σου επιτρέπεται να εισέλθεις σε κλειστό χώρο. Αν είσαι πυρόπληκτος στην Εύβοια, ακούς αυτή τη δύσμορφη, πολιτικά, κ. Πρόεδρο να σου λέει ότι έχει και τα θετικά της η μαυρίλα της στάχτης γύρω σου! Μάλιστα αν είσαι πλημμυροπαθής στην Καρδίτσα, ή σεισμόπληκτος στη Σάμο ή στην Ελασσόνα, αφού μέχρι τώρα δεν πήρες κρατική βοήθεια, πρέπει μόνος σου να τα ξαναφτιάξεις σωστά, όπως λέει ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, συγνώμη, ήθελα να πω ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.