ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Δεξιά: «Το Ελληνικό χρηματιστήριο πληρώνει τον ασύδοτο δανεισμό των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων»

Νέα Δεξιά: «Το Ελληνικό χρηματιστήριο πληρώνει τον ασύδοτο δανεισμό των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων»

Στον απόηχο του μίνι κραχ του Χρηματιστήριου Αθηνών με την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών την προηγούμενη Τετάρτη, ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς κ. Χρηστίδης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Ελληνικό χρηματιστήριο και ειδικά ο κλάδος των Τραπεζών πληρώνει τον ασύδοτο δανεισμό των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, οι οποίες ταυτόχρονα συναίνεσαν σε μια άνευ προηγουμένου καταναλωτική μανία των πολιτών.

Ο τεράστιος όγκος των «κόκκινων» δανείων που δημιουργήθηκε με ευθύνη των τραπεζών και των κυβερνώντων, καθώς επιμελώς και αδιαλείπτως φρόντιζαν να «παραμυθιάζουν» περί ισχυρής οικονομίας, έχει σημαντική ευθύνη για το μίνι κραχ στο Χρηματιστήριο την προηγούμενη Τετάρτη.

Ένα ρηχό σε βάθος συναλλαγών και θεσμικά απροστάτευτο χρηματιστήριο γίνεται παιχνιδάκι των πάσης φύσεως επενδυτών ειδικά όταν αυτό έχει στο μεγαλύτερο μέρος του ξένα κεφάλαια που κερδοσκοπούν χειραγωγώντας το χωρίς πραγματικές επενδύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Δεξιά προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη δεσμεύεται να αναδείξει την Ελλάδα ως γνήσιο επενδυτικό πόλο έλξης για να ξεφύγουμε οριστικά από τα παιχνιδάκια των οικονομικών καρχαριών που πολλαπλασίασε η παγκοσμιοποίηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.