ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Π.Λαφαζάνης ξεσκεπάζει το κυβερνητικό θέατρο: «Ποια ρήξη; Μέχρι το τέλος μαζί Τσίπρας-Καμμένος»

Ο Π.Λαφαζάνης ξεσκεπάζει το κυβερνητικό θέατρο: «Ποια ρήξη; Μέχρι το τέλος μαζί Τσίπρας-Καμμένος»

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται ένας πανικός για τη «ρήξη» Καμμένου με Τσίπρα λόγω των επιθετικών δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ΥΠΑΜ, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του τελευταίου για «Σχέδιο Β» αν δεν προχωρήσει η συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.

Βέβαια κανείς δεν αναρωτιέται πως γίνεται η «ρήξη» αυτή να συνέβη τώρα για κάποιες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και να μην συνέβη όταν υπογράφονταν η συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας ή όταν ο Πάνος Καμμένος διατείνονταν κάθε δεύτερη εβδομάδα πως θα «ρίξει την κυβέρνηση».

Πολύ απλά ρήξη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς παραίτηση δεν υπάρχει, η «ρήξη» έχει στηθεί για να «ψαρέψει» ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφους από την αριστερά και οι ΑΝΕΛ από τη δεξιά.

Ένας παλιό «σύντροφος» του πρωθυπουργού έρχεται να…ξεσκεπάσει το κυβερνητικό θέατρο του παραλόγου.

«Παρωδία για γέλια και για κλάματα» χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την κριτική που ασκούν στον Πάνο Καμμένο πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις στήλες της ΕΦ.ΣΥΝ., αλλά και την ίδια την επίθεση της εφημερίδας προς τον υπουργό Άμυνας.

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «Τσίπρας – Καμμένος πάνε πακέτο και ως πακέτο θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο και σε αξιοθρήνητη πολιτική κατάρρευση».

«Ο Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον, υπήρξε απλώς ο αμετροεπής λαγός, που έβγαλε φόρα παρτίδα όσα υπογείως και στην πράξη υλοποιεί εθελόδουλα και πρόθυμα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και τα νέα «αμερικανάκια» που κατοικοεδρεύουν στου Μαξίμου και σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αμερικανο-γερμανοκρατία στον τόπο», και επέρριψε ευθύνες όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδρά και δεν αμφισβητεί «το καθεστώς της πιο ακραίας αμερικανοκρατίας και Γερμανοευρωκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα», αλλά το αποδέχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.