ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Διαζύγιο» Κρανιδιώτη – Βελόπουλου πριν καν… «παντρευτούν»! – Φαήλος: «Πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του;»

«Διαζύγιο» Κρανιδιώτη – Βελόπουλου πριν καν… «παντρευτούν»! – Φαήλος: «Πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του;»

Ναυάγησε η εκλογική σύμπραξη Ελληνικής Λύσης με την Νέα Δεξιά, μετά την άρνηση του Κυριάκου Βελόπουλου να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ο Κ. Βελόπουλος φάνηκε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, αλλά την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς του Φ. Κρανιδιώτη στην Ελληνική Λύση.

«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αφήνοντας αιχμές για «υπόγεια συμφωνία» του Κ. Βελόπουλου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι «Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές» και αποκλείει συνεργασία με τους Δημήτρη Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.