ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύα Καϊλή: «Περιμένω παρέμβαση του Μάριο Ντράγκι για όλα τα δάνεια- Πιστεύω έχουν δοθεί και άλλα»

Εύα Καϊλή: «Περιμένω παρέμβαση του Μάριο Ντράγκι για όλα τα δάνεια- Πιστεύω έχουν δοθεί και άλλα»

Στην ερώτηση που κατέθεσε στον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ του Παύλου Πολάκη από την Attica Bank, αναφέρθηκε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή με ερώτησή της ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι να παρέμβει για τα δάνεια της Attica Bank «σε μέλη της κυβέρνησης αλλά και φίλους, με ευνοϊκούς όρους ή ανύπαρκτες εξασφαλίσεις, αγνοώντας τους κανόνες της τραπεζικής πρακτικής».

Όπως είπε «εδώ βλέπουμε πιο εύκολα και ευνοϊκά να δίνουν δάνεια σε φίλους και συγγενείς. Νομίζω πάρα πολλά εκατομμύρια δανείων έχουν δοθεί σε κατασκευαστές, σε φίλους της κυβέρνησης. Έχουν δοθεί σε φίλους και συγγενείς της κυβέρνηση χωρίς εγγυήσεις»

Η ευρωβουλευτής, όπως είπε περιμένει για όλα αυτά την παρέμβαση του Μάριο Ντράγκι.

«Θεωρώ ότι το ζήτημα έχει περάσει πλέον στον Μάριο Ντράγκι. Περιμένω παρέμβασή του για όλα τα δάνεια. Πιστεύω ότι έχουν δοθεί και άλλα με πολύ μικρές εξασφαλίσεις», ανέφερε.

Η κυρία Καϊλή έκανε λόγo για φωτογραφική εξαίρεση από την τράπεζα προκειμένου να δίνονται αυτά τα δάνεια. Όπως είπε αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό. Αυτά θα τα ψάξει η Κεντρική Τράπεζα.

«Εγώ καταναλωτικό δάνειο με δεύτερη προσημείωση, δεν έχω ξαναδεί», τόνισε.

Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής διερωτήθηκε «και αν έχει δοθεί νόμιμα με πιέσεις;»

«Εδώ μιλάμε για διάκριση των πολιτών», τόνισε.

Αναφερόμενη στον διάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης με την Γιάννη Στουρνάρα, είπε «δεν ξέρω αν τον ειδοποίησε ότι τον ηχογραφεί έχει σπάσει κάθε φραγμό η κυβέρνηση, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τον Παύλο Πολάκη, είπε ότι «το ύφος και το ήθος δεν ανήκει για εμένα σε αυτό το κοινοβούλιο. Πραγματικά λυπάμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.