ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τ.Γκουριώτη από Δ.Καμμένο

Δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τ.Γκουριώτη από Δ.Καμμένο

Σε δήλωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου της πόληςΤάσο Γκουριώτη, προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» Δ.Καμμένος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Kαταδικάζουμε απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη.

Η βία, η οποία είναι απορριπτέα σε κάθε μορφή της, δεν αποτελεί λύση των προβλημάτων, των διαφορών και των διαφωνιών.

Ο Τάσος Γκουριώτης έχει μπει δυνατά στη Γλυφάδα κι αυτό προφανώς ενοχλεί κάποιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μπαχαλάκηδες αριστεροί τραμπούκοι που εχθρεύονται την Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν φοβίζουν κανέναν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.