ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνέντευξη Γ.Μπιτάκου σε Ιταλίδα δημοσιογράφο με τίτλο «Τσίπρας ο προδότης» (φωτο-βίντεο)

Συνέντευξη Γ.Μπιτάκου σε Ιταλίδα δημοσιογράφο με τίτλο «Τσίπρας ο προδότης» (φωτο-βίντεο)

Η γνωστή ακτιβίστρια, Γεωργία Μπιτάκου και επικεφαλής του κινήματος “Διέξοδος Ελλάς” παραχώρησε συνέντευξη στην Ιταλίδα ανεξάρτητη δημοσιογράφο, Τιτζιάνα Αλτέριο και 20.000 χρήστες μέσα σε λίγες ώρες παρακολούθησαν από το youtube την συνέντευξη και χιλιάδες άλλοι από την τηλεοπτική μετάδοση αλλά και την γραπτή απόδοση στα site.

H Γ.Μπιτάκου μίλησε για την «προδοσία του εγχώριου πολιτικού προσωπικού που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, υποδούλωσε τη χώρα στους ξένους τοκογλύφους και ξεπούλησε το δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας την Ελλάδα».

Αναφέρθηκε διεξοδικά στην εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ταυτόχρονα, κάλεσε τους Ιταλούς να ξεσηκωθούν και να ενωθούν με τον ελληνικό λαό διεκδικώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία των πατρίδων τους.

Εκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που ακολούθησαν τη δημοσίευση στο youtube από Ιταλούς που ταυτίζονται απόλυτα με όσα η Ελληνίδα ακτιβίστρια αποκάλυψε και που λόγω της κατευθυνόμενης ενημέρωσης αγνοούσαν.

Ήδη η επικεφαλής της “Διεξόδου” έχει προσκληθεί για σειρά ομιλιών στη γείτονα χώρα, που ο λαός της βλέπει την ελληνική τραγωδία να μεταφέρεται σύντομα εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.