ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρατά τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης K.Βελόπουλος

Κρατά τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης K.Βελόπουλος

Τη βουλευτική έδρα του κόμματος του στο νομό Λαρίσης καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 το κόμμα της Ελληνικής Λύσης ήρθε πέμπτο στην κατάταξη ως κοινοβουλευτική δύναμη με ποσοστό 3,7%, εκλέγοντας δέκα βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Εξ αυτού του γεγονότος και με γνώμονα το συνταγματικό δικαίωμα επιλογής έδρας του προέδρου του κόμματος σε μία από τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες ο ίδιος είχε τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου και που το κόμμα κατέλαβε βουλευτική έδρα, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος θα κρατήσει την βουλευτική έδρα στο νομό Λαρίσης» τονίζει η Ελληνική Λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.