ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανέκδοτο: Η ΔΕΗ ζητά από τους καταναλωτές να προσέχουν μην τους κλέψουν επιτήδειοι τα… 10 ευρώ του Power Pass

Επικοινωνιακό τέχνασμα για να γουστάρουμε... Power Pass

Ανέκδοτο: Η ΔΕΗ ζητά από τους καταναλωτές να προσέχουν μην τους κλέψουν επιτήδειοι τα… 10 ευρώ του Power Pass

Μετά το φιάσκο το Power Pass και τις επιστροφές των 10,20, 30,40 € προφανώς για να μας πείσουν ότι πρόκειται περί πολύ σπουδαίας οικονομικής «ανακούφισης», η ΔΕΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί για να μη μας αρπάξουν (!) κάποιοι επιτήδειοι τα πολύ μεγάλα αυτά ποσά.

Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που θα χάσουν όλη τους την ημέρα για να οργανώσουν άπαντες εις βάρος των καταναλωτών ηλεκτρικού ρεύματος και να τους αποσπάσουν ένα… 10ευρω.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Μάλιστα η ΔΕΗ λέει ότι υπήρξαν καταγγελίες από πολίτες πως έπεσαν θύματα περιστατικών phising και προχώρησε σε έκτακτη ανακοίνωση για να μας επιστήσει την προσοχή!

Σου λέει πως θα πείσουμε τους πολίτες ότι το Power Pass είχε εν τέλει σημασία για τη ζωή τους;

Θα εφαρμόσουμε την μέθοδο του Ι.Καποδίστρια. Όταν ο Καποδίστριας είχε φέρει την πατάτα στην Ελλάδα κανείς δεν ενδιαφερόταν να την χρησιμοποιήσει ως τροφή μέχρι που έβαλε φρουρές να φυλάνε τις αποθήκες και τότε οι Έλληνες την θεωρούσαν κάτι σημαντικό και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να την κλέψουν.

Δηλαδή η πατάτα απέκτησε αξία μέσω αυτού του τεχνάσματος το ίδιο συμβαίνει και τώρα με αυτή την «πατάτα».

Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα.

Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι:

Δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων του Power Pass, δεν θα ζητήσει ποτέ από τους πελάτες τα στοιχεία e-banking και το IBAN του λογαριασμού τους.

Καλεί επίσης τους πελάτες της να ακολουθήσουν πιστά και προσεκτικά τις οδηγίες που προβλέπονται στη σελίδα vouchers.gov.gr.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι», τόνισε ότι κανείς από τους εργαζόμενους του Ομίλου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν προσωπικά στοιχεία, είτε είναι λογαριασμοί, είτε είναι μυστικοί αριθμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα και οι τεχνικοί που πάνε στα σπίτια δεν έχουν δικαίωμα να μπουν εντός της όποιας οικίας. Απαγορεύεται και δεν το κάνει κανένας τεχνίτης. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι πολίτες» πρόσθεσε

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.