ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΝΕΛ: Άσχημο το κλίμα – Νεύρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ

ΑΝΕΛ: Άσχημο το κλίμα – Νεύρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ

Το κλίμα στις τάξεις των ΑΝΕΛ είναι ιδιαιτέρως άσχημο κι αυτό απεδείχθη κι από ένα σημερινό περιστατικό, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Την ώρα που προσερχόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πόρτα στεκόταν ο Ντίμης Αργυρόπουλος, παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου. Στην είσοδο της αίθουσας βρίσκονταν και πολλοί δημοσιογράφοι.

«Ελα Βασίλη, μπες μέσα τώρα», είπε ο κ. Αργυρόπουλος στον κ. Κόκκαλη, με τον τελευταίο να ενοχλείται και να λέει στον Ντίμη Αργυρόπουλο:

«Γιατί, τροχονόμος είσαι;» για να λάβει την εξής απάντηση από τον φωτογράφο:

«Ναι είμαι, μπες μέσα τώρα».

Πάντως, οι δημοσιογράφοι πρόλαβαν και ρώτησαν τον κ. Κόκκαλη τι γίνεται.

«Χαλαρά όλα παιδιά», ήταν η απάντηση που έλαβαν από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος εικάζεται ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και έχει ανοίξει δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ (ανεβλήθη), ο Βασίλης Κόκκαλης δεν παρέστη, λέγοντας ότι χάλασε το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.