ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Καμμένος: «Ουδέποτα απείλησα τον Νικολόπουλο»

Π. Καμμένος: «Ουδέποτα απείλησα τον Νικολόπουλο»

Απορρίπτει ο Πάνος Καμμένος τις καταγγελίες του Νίκου Νικολόπουλου για απειλές και εκβιασμό. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζει πως τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως θα αποκαλύψει στο Κοινοβούλιο πληροφορίες που σχετίζονται με κονδύλια από κρατική διαφήμιση στα sites του.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Νικολόπουλου που μίλησε για απειλές που δέχεται, από τον Πάνο Καμμένο με sms.

Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντας πως δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο. Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα sites που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει εκβιασμό και να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία του.

O κ.Νικολόπουλος πήγε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και αποχώρησε στη μιάμιση, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, σώζοντας και στις δύο περιπτώσεις την κοινοβουλευτική ομάδα του πρώην υπουργού Άμυνας από τη διάλυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίζεται μετά τις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή θα αποσταλεί αρμοδίως στη Δικαιοσύνη για να πράξει τα δέοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.