ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Αντάρτες» ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν 16 βουλευτές για να «ρίξουν» τον Σ.Κασσελάκη από αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο Π.Κόκκαλης συζητείται ως επικεφαλής το νέου κόμματος που σχεδιάζεται

«Αντάρτες» ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν 16 βουλευτές για να «ρίξουν» τον Σ.Κασσελάκη από αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεκαέξι βουλευτές διαθέσιμους να «αποστατήσουν» αναζητούν οι «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το κόμμα να πάψει πλέον να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και τον ρόλο αυτόν να τον έχει το ΠΑΣΟΚ.

Αν συμβεί αυτό ο Σ.Κασσελάκης δεν θα είναι πλέον αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θεωρούν οι πολιτικοί αντίπαλοί του πως αυτό θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στο πολιτικό του κύρος και ότι αυτή την «υποβάθμιση» του ΣΥΡΙΖΑ θα τη χρεωθεί αποκλειστικά αυτός.

Αφού βρεθούν οι απαιτούμενοι βουλευτές για ένα τέτοιο «εγχείρημα» σχεδιάζεται να αποχωρήσουν με μία συντονισμένη «αποστασία».

Εάν ο αριθμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς αποχώρηση είναι τελικά μονοψήφιος, τότε πρακτικά αυτή η κίνηση δεν θα έχει αντίκρυσμα και αντίθετα ο Σ.Κασσελάκης θα φανεί πως έχει δίκιο που είναι αποφασισμένος να «καθαρίσει» το κόμμα του.

Εάν όμως οι «αντάρτες» πετύχουν να βρουν τον αριθμό των 16 βουλευτών, τότε το χτύπημα στο νέο πρόεδρο θα είναι πολύ ισχυρό.

Η απόφαση τους είναι να αποχωρήσουν συντεταγμένα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 11 – 12 Νοεμβρίου.

Αμέσως μετά, θα ανακοινώσουν την ίδρυση του νέου κόμματος.

Συζητείται να τοποθετηθεί ως επικεφαλής του νέου κόμματος ο Πέτρος Κόκκαλης!

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Εκεί, θα μιλήσει για πρώτη φορά, ή τουλάχιστον έτσι φημολογείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται να δούμε, εάν εντέλει θα προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.