ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκος απαιτεί να «περιοριστούν» οι διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκος απαιτεί να «περιοριστούν» οι διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Με τους πολίτες που διαδηλώνουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού «τα έβαλε» ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να τους «περιορίσει», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα μαγαζιά τα οποία κλείνουν λόγω μη τήρησης των μέτρων.

Το φαινόμενο αυτών των κινητοποιήσεων «δεν διαφέρει σε τίποτα από τα κορωνο-πάρτι, που δικαίως βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των ελεγκτικών Αρχών», είπε ο κ. Χατζημάρκος. «Σεβαστό να μην θέλουν να εμβολιαστούν, είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, κατανοητή η ανάγκη να το δηλώσουν δημόσια, είμαστε υπέρ των συναθροίσεων, της Δημοκρατίας, της ελεύθερης διακίνησης όλων των θέσεων και απόψεων», όπως είπε.

«Γίνεται όμως μέρα παρά μέρα, φτάσαμε στη Ρόδο να έχουμε τρεις τέτοιες διαδηλώσεις/πορείες σε οκτώ ημέρες, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο … γίνεται πολύ μεγάλη κατάχρηση, έχει ακυρωθεί η δημόσια δήλωση … χωρίς κανένα μέτρο, εκατοντάδες άνθρωποι, κλείνουν πλατείες, κάνουν πορείες στο κέντρο, ενώ προσπαθούν να δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα … έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο όλο αυτό … και ταυτόχρονα τα κρούσματα εκτοξεύονται ανάμεσα στους ανεμβολίαστους», όπως υπογράμμισε.

«Πρέπει να υπάρξει περιορισμός, όπως έχει υπάρξει σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μας, στους καλεσμένους σε ένα γάμο, σε μία βάφτιση, στον αριθμό πελατών σε ένα κατάστημα … δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανεχόμαστε αυτό το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, το κυλιόμενο μέρα παρά μέρα», τόνισε ο ίδιος, ενώ εκτίμησε ότι πίσω από αυτές τις πρακτικές «προφανώς υπάρχει κάποια σκοπιμότητα».

«Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, η ΕΛΑΣ έχει κατά το δυνατόν ενισχυθεί σε όλα τα νησιά, έχει αυξήσει τους ελέγχους, τα πρόστιμα είναι βαριά … την ώρα που κλείνεις μια επιχείρηση για ορθίους ή υπέρβαση αριθμού πελατών, την ίδια ώρα περνάει απ’ έξω διαδήλωση χωρίς κανένα μέτρο», προσέθεσε.

Ο περιφερειάρχης έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από έναν τηλεθεατή, ο οποίος του ζήτησε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.