ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων διέγραψε δυο δημοτικούς συμβούλους γιατί υπονόμευαν τις προσπάθειες της παράταξης

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων διέγραψε δυο δημοτικούς συμβούλους γιατί υπονόμευαν τις προσπάθειες της παράταξης

Η παράταξη του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, διέγραψε σε συνεδρίασή της δυο δημοτικούς συμβούλους καθώς προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος του δημάρχου και να υπονομεύσουν την παράταξη. 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Επόμενη Μέρα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι, «συνεδρίασε σήμερα η δημοτική ομάδα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ, και με συλλογική απόφαση αποφάσισε την διαγραφή από τους κόλπους της, των συναδέλφων Δήμα Αδριανού και Τζαρίμα Ιωάννη. 

Αιτία, η χωρίς λόγο υπονόμευση της παράταξης μέσω διασποράς φημών και διαρροών, που προσπαθούσαν να πλήξουν την συλλογική προσπάθεια και το κύρος του δημάρχου.

Θέματα που φυσικά ουδέποτε τέθηκαν σε συλλογικό επίπεδο, αφού άλλωστε ήταν ανύπαρκτα και δεν άντεχαν το φως της ημέρας. Παράλληλα γινόμασταν καθημερινά μάρτυρες παραπόνων για στάσεις συμπεριφορές και έργα των συναδέλφων, που αμαύρωναν την εικόνα της παράταξης και προκαλούσαν δυσλειτουργίες στον δήμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.