ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ψινάκης διέκοψε τον μαραθώνιο για να περάσει με…την λιμουζίνα και την «ιδιαίτερη» παρέα του (φωτο)

Ο Ψινάκης διέκοψε τον μαραθώνιο για να περάσει με…την λιμουζίνα και την «ιδιαίτερη» παρέα του (φωτο)

Ο δήμαρχος Μαραθωνα Ηλίας Ψινακης σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλωντας τους δρομείς!

Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή,ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη. Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές,και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει.

Βγηκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστο κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δημαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.

Χωρίς καμμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη,χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές,οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες,χωρίς καμμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκει.

Μέσα από τη μαύρη λίμο, με το τσιγάρο,με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζιδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζη ή στην Ψαρου και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.

Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γινει ποτέ στα χρονικά.

Είναι ενδεικτικό οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.