ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Η λίστα με τους 19 που έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για δήμαρχοι

Θεσσαλονίκη: Η λίστα με τους 19 που έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για δήμαρχοι

Ολοένα και αυξάνονται τα ονόματα που θέλουν να διεκδικήσουν το χρίσμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. 19 οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες.

Δεν έχουν πραγματικά τέλος οι υποψηφιότητες για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Σχεδόν καθημερινά ανακοινώνεται ακόμα ένας υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει 19, ενώ σε αναμονή για να ανακοινώσουν υποψήφιο δήμαρχο είναι η Χρυσή Αυγή, η παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη, οι Πειρατές, η ΛΑΕ, η Ανταρσύα και το Δίκτυο.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων:

Μιχάλης Τρεμόπουλος

Γιάννης Κουριαννίδης

Στέργιος Καλόγηρος

Ιωάννης Νασιούλας

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Χάρης Αηδονόπουλος

Νίκος Ταχιάος

Κωνσταντίνος Ζέρβας

Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μάκης Κυριζίδης

Γιώργος Ορφανός

Πέτρος Λεκάκης

Σπύρος Βούγιας

Κατερίνα Νοτοπούλου

Σωτήρης Ζαριανόπουλος

Γιάννης Κούτρας

Βασίλης Μωυσίδης

Μαρία Ιωαννίδου

Παναγιώτης Λογγινίδης

Αισίως λοιπόν οι υποψηφιότητες θα φτάσουν τις 25 και πιθανώς ανακοινωθεί, άλλη μια κίνηση από την τριάδα (Κουράκης, Αβαρλής, Αϊβάζογλου).

Ο Πέτρος Λεκάκης έκανε τελικά το βήμα και θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης. Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να εκπροσωπεί τη συνέχεια Μπουτάρη (δεδομένων και των άλλων στελεχών που συντάχτηκαν μαζί του), όμως καλό θα ήταν να περιμένουμε, μιας και ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης απέφυγε να δώσει δαχτυλίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: voria

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.