ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Βάζει κάμερες ο δήμος για να μειώσει τις παραβάσεις του ΚΟΚ

Ρέθυμνο: Βάζει κάμερες ο δήμος για να μειώσει τις παραβάσεις του ΚΟΚ

Οι τρόποι αντιμετώπισης της παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην παλιά πόλη Ρεθύμνου και οι παράμετροι ενεργοποίησης τους συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου (κάμερες) εξετάστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που είχε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης με τα στελέχη της τοπικής αστυνομίας και τροχαίας.

Ο δήμαρχος διερεύνησε το νομικό πλαίσιο και σύντομα θα αρθούν τεχνικές και γραφειοκρατικές δυσχέρειες προκειμένου όπως ενημέρωσε, να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα, το οποίο είναι αρτιότατο τεχνικά, ελεγμένο επιστημονικά, πιστοποιημένο και καταγράφει με απόλυτη ευκρίνεια το όχημα (και όχι το πρόσωπο του οδηγού), που προβαίνει σε παράβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, οι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ενεργοποίηση του συστήματος παρακολούθησης παραβάσεων του ΚΟΚ στην παλαιά πόλη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.