ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσκόπηση Prorata: Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Prorata: Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερή στις 5,5 μονάδες παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ, συγκριτικά με τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, στο αποτέλεσμα αντανακλάται η πόλωση της περιόδου, αφού το άθροισμα των δύο κομμάτων έχει αυξηθεί κατά έντεκα μονάδες (από το 43,5% στο 54,5%).

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πολίτες επικροτούν τα μέτρα στα εργασιακά, ζητούν ενίσχυση της Υγείας και της Παιδείας και θεωρούν πλειοψηφικά ότι το δίπολο που θα κυριαρχήσει στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν γίνουν αυτές- θα είναι το «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ», ενώ φαίνεται ότι το θέμα των Πρεσπών δεν επηρεάζει -επί του παρόντος- την πρόθεση ψήφου.

Η πρόθεση ψήφου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 24,5%. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 7%, Κίνημα Αλλαγής με 6%, ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 0,5%, οι ΑΝΕΛ με 0%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, η ΛΑΕ με 0,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, το ΜέΡΑ25 με 0,5% και η Ελληνική Λύση με 2,5%. «Άλλο» κόμμα λέει το 2%, «αποχή/ άκυρο/ λευκό» 8% και «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ» 9,5%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.