ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πέθανε» ακόμα και την ΕΡΤ ο επικεφαλής της VoxPop Analysis για την πρόβλεψη των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Πέθανε» ακόμα και την ΕΡΤ ο επικεφαλής της VoxPop Analysis για την πρόβλεψη των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Μέχρι και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έμειναν άφωνοι με την ανάλυση που έκανε ο κ. Γιάννης Σκλιας της εταιρείας VoxPop Analysis για τα αποτελέσματα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η εταιρεία είναι από τις σχετικά καινούριες στον χώρο των δημοσκοπήσεων, έδινε τη μικρότερη διαφορά μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και ΝΔ, ενώ ο κ. Σκλιας έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Ωστόσο όταν προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε λάθος και τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις, κάπου μπερδεύτηκε, κάπου άρχισε να μη βγάζει νόημα, με αποτέλεσμα μέχρι και οι παρουσιαστές να του ζητούν να μιλήσει… ελληνικά!

«Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ενα θεμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε.

«Τι σημαινει αυτό;» τον ρώτησαν ευλόγως οι παρουσιαστές.

Ο κ. Σκλιας άρχισε μετά να ψελλίζει διάφορα ακατάληπτα περί μεταβλητών ελέγχου, υπογράμμισε ότι «είχαμε λάθος εικόνα για το Αριστερά και το Δεξιά» και πέταξε και ένα ότι «οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής».

Είναι δύσκολο να μεταφερθούν περισσότερα από τα λεγόμενα του, λόγω της έλλειψης συνοχής, αξίζει ωστόσο να δείτε το βίντεο που απογυμνώνει τον επικεφαλής της εταιρείας και αποτυπώνει και την αμηχανία των παρουσιαστών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=wDXm_IUX524

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.