ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσκόπηση: Το 80% των Ελλήνων βλέπει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης (φώτο)

Δημοσκόπηση: Το 80% των Ελλήνων βλέπει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης (φώτο)

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB, το 80% των Ελλήνων, βλέπει με θετικό μάτι τον τρόπο με τον οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την κρίση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το ποσοστό αποδοχής φτάνει το 79,9% με αξιοσημείωτο ότι ανάμεσα στους πολίτες που εκφράζουν θετικές γνώμες για την κυβέρνηση βρίσκεται και το το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολύ υψηλά στην αποδοχή των πολιτών βρίσκονται και οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της κρίσης. Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αξιολογείται θετικά από το 77% ενώ η αποδοχή του κ. Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται στο 69%.

Από τους υπουργούς της κυβέρνησης πρώτο στα θετικά σχόλια είναι ο Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 71,7% , ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%, η Νίκης Κεραμέως με 62,4 και Βρούτσης. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Βρούτσης με 58,1%.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας είναι ότι το 45,2% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά και την στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ το 47% θεωρεί ότι η προσωπική του οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας στο μέλλον.

Δείτε τη δημοσκόπηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.