ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποτελέσματα εκλογών: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές στην Α’ Αθηνών

Αποτελέσματα εκλογών: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές στην Α’ Αθηνών

Εκπλήξεις έχει η σειρά κατάταξης στους σταυρούς προτίμησης των βουλευτών της Α’ περιφέρειας Αθηνών.

Η πρωτιά της Ολγας Κεφαλογιάννη στην Α’ Αθηνών με δεύτερο τον Βασίλη Κικίλια, η τρίτη θέση του Θάνου Πλεύρη με τέταρτο τον Νίκήτα Κακλαμάνη και η εκλογή του καθηγητή Ευάγγελου Συρίγου και του δμηοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου είναι τα αποτελέσματα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ η πρωτιά Βούτση με δεύτερο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τρίτο τον Νίκο Φίλη αλλά και η εκλογή του Χριστόφορου Βερναρδάκη είναι στα αξιοσημείωτα.

Με ενσωματωμένο το 53,63% των σταυρών η σειρά έχει ως εξής:

ΝΔ
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του Ιωάννη 23.461
ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη 19.611
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου 15.444
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Μιχαήλ 15.409
ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) του Ματθαίου 15.164
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος 13.034

ΣΥΡΙΖΑ
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου 14.214
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μόσχου 13.780
ΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αριστοτέλη 9.658
ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Δημοσθένη 9.022

Οι υπόλοιποι
Από τα υπόλοιπα κόμματα, εκλέγεται η Λιάνακανέλλη από το ΚΚΕ, ο Κώστας Σκανδαλίδης από το Κίνημα Αλλαγής, η Αγγελική Αδαμοπούλου από το ΜέΡα 25 και ο Βασίλης Γραμμένος από την Ελληνική Λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.