ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδιο στην Βουλή στην σκιά των εξοπλιστικών της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη – Α.Τσίπρας: «Δεν ντρέπεσαι; Ποιους και τι θέλεις να ελέγξεις;»

Σκληρά ερωτήματα αναφορικά με τις συμβάσεις προμηθειών εξοπλιστικών και την εμπλοκή των παρακολουθήσεων

Επεισόδιο στην Βουλή στην σκιά των εξοπλιστικών της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη – Α.Τσίπρας: «Δεν ντρέπεσαι; Ποιους και τι θέλεις να ελέγξεις;»

Επεισόδιο στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό άμυνας υπήρξε στην Βουλή καθώς στην ερώτηση του Κ.Μητσοτάκη αν θα τον υπερψηφίσει, η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε από τον Α.Τσίπρα καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε σκληρά ερωτήματα αναφορικά με τις παρακολουθήσεις των διευθυντών εξοπλισμών, με αποτέλεσμα να μην απαντήσει.

Έτσι η απάντηση του Α.Τσίπρα προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τα όσα ερωτάται ο πρωθυπουργός καθώς εμπλέκει το ζήτημα των υποκλοπών αλλά και για το ποιον και τι θέλει ο Κ.Μητσοτάκης να ελέγχει.

Και όλα αυτά στην σκιά των συμβάσεων ύψους 14,5 δισ.ευρώ που έχει υπογράψει ο Κ.Μητσοτάκης χωρίς κανείς να μπορεί να πει ότι αυτά τα χρήματα έχουν καλύψει τις ανάγκες των ΕΔ αν και το ύψος είναι τεράστιο ενώ δεν έχουμε δει καμία ουσιαστική συμμετοχή της εγχώριας βιομηχανίας.

Αναλυτικότερα και στο πλαίσιο των ευχών με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του Προϋπολογισμού στην ολομέλεια της Βουλής ερωτήθηκε σχετικά για το επίμαχο ζήτημα.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τι απάντησε στον πρωθυπουργό, όταν κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε «είστε εθνική εξαίρεση», για την επιλογή της καταψήφισης του Προϋπολογισμού των δαπανών εθνικής άμυνας.

Η ερώτηση υπεβλήθη στον κ.Τσίπρα δεδομένου ότι την ώρα που απάντησε στον πρωθυπουργό, το μικρόφωνο ήταν κλειστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του είπα ‘δεν ντρέπεσαι; Που παρακολουθούσες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Τον Αρχηγό ΓΕΣ; Γιατί παρακολουθούσες τους διευθυντές για τα εξοπλιστικά; Πες μας τώρα, γιατί; Τι ήθελες να ελέγξεις;’. Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να απαντήσει», είπε ο κ. Τσίπρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.