ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την υπόθεση Κ.Μαραβέγια: «Πλιάτσικο με τον αναπτυξιακό νόμο»

«Εκθετοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης για τις νέες αποκαλύψεις για το πλιάτσικο στον αναπτυξιακό νόμο»

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την υπόθεση Κ.Μαραβέγια: «Πλιάτσικο με τον αναπτυξιακό νόμο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πλιάτσικο στον αναπτυξιακό νόμο» με αφορμή την υπόθεση της χρηματοδότησης της επένδυσης του βουλευτή Κωνσταντίνου Μαραβέγια.

Παράλληλα, επισημαίνει πως η «η ΝΔ και ο βουλευτής οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Μαραβέγια συνεχίζονται. Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Documento ότι η εταιρεία της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αγορά ενός ακινήτου στον Βόλο το οποίο είχε τεθεί σε καθεστώς πλειστηριασμού αντί 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως ένα τέτοιο ποσό να δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του βουλευτή και της συζύγου του.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η συγκεκριμένη «επένδυση», που υπερβαίνει σε προϋπολογισμό τα 11 εκ. ευρώ, εντάχθηκε στον οριστικό πίνακα έγκρισης του Αναπτυξιακού Νόμου, χωρίς όμως να έχει τεκμηριωθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του κόστους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικεύοντας ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού και της ηγεσίας του υπουργείου: «Είναι όμως εξίσου προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι απολύτως έκθετη για τις μεθοδεύσεις έγκρισης της συγκεκριμένης επένδυσης. Οι μεθοδεύσεις τους προκαλούν το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς δυσκολίες επιβίωσης λόγω της ακρίβειας Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.