ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Exit poll: Οι συσπειρώσεις και αλλαγές ψήφου από τον Μάιο στον Ιούνιο – Κερδισμένοι οι «Σπαρτιάτες»

Οι περισσότεροι ψηφοφόροι που δεν ψήφισαν την Ελληνική Λύση κατευθύνθηκαν προς τους «Σπαρτιάτες»

Exit poll: Οι συσπειρώσεις και αλλαγές ψήφου από τον Μάιο στον Ιούνιο – Κερδισμένοι οι «Σπαρτιάτες»

Ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων Pulse, Γιώργος Αράπογλου, ανέλυσε τα στοιχεία του exit poll στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, και συγκεκριμένα τις συσπειρώσεις και τις εκροές ψηφοφόρων, όπου αναδεικνύεται κερδισμένο κόμμα οι «Σπαρτιάτες».

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του exit poll, οι μικρές εκροές της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνονται και προς τις δύο πλευρές, δηλαδή τόσο προς τα Δεξιά, όσο και προς τα Αριστερά.

Υψηλές συσπειρώσεις εμφανίζουν -εκτός της ΝΔ- ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι παρατηρήθηκαν μετακινήσεις μεταξύ της Πλεύσης Ελευθερίας και του ΚΚΕ.

Οι μεγαλύτερες μετακινήσεις παρατηρούνται προς τους «Σπαρτιάτες». Εκτιμάται ότι οι ψηφοφόροι που επέλεγαν το κόμμα Έλληνες, μοιράστηκαν σε άλλα κόμματα στις εκλογές της 21ης Μαΐου και κατευθύνθηκαν προς τους «Σπαρτιάτες» στις 25 Ιουνίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, παρατηρείται ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι που δεν ψήφισαν την Ελληνική Λύση στις εκλογές του Ιουνίου, κατευθύνθηκαν προς τους «Σπαρτιάτες» και όχι προς τη Νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.