ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Καρφιά» Γ.Κύρτσου για Κ.Μητσοτάκη: «Νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην Δυναστεία – Πήρε τις κόρες του στον Λ.Οίκο»

«Αφού πρώτα είχε διορίσει τον γιό του σε γραφείο Ευρωβουλευτή»

«Καρφιά» Γ.Κύρτσου για Κ.Μητσοτάκη: «Νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην Δυναστεία – Πήρε τις κόρες του στον Λ.Οίκο»

Με δύο αιχμηρές αναρτήσεις στο Twitter, o ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει την επίσκεψη του Κυριάκο Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, μαζί με τις κόρες του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κύρτσος σημειώνει με καυστικό ύφος ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά… «Δυναστεία», αφού μετά τον διορισμό του γιου του στις Βρυξέλλες, φρόντισε να συστήσει στο προεδρικό ζεύγος και τις δύο κόρες του: «Αφού διόρισε αξιοκρατικά τον γιό του στο γραφείο Ισπανού αντιπροέδρου του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, πήρε τις κόρες του στη συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος στον Λ. Οίκο. Θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία. Ρεκόρ οικογενειοκρατίας και προβολής της. Αρρωστημένη κατάσταση» γράφει ο Κύρτσος και συνεχίζει με νέα ανάρτηση για την αγορά των F-35:

«Εδώ ο Μπαιντενόπουλος, να και η πρόταση για F-16 στην Τουρκία. Από κοντά ο Μπάιντενάκης να και η πρόταση για αγορά από υπερχρεωμένη Ελλάδα αμερικανικών F-35. Βάλτε και τις κορούλες στον Λευκό Οίκο και περνάμε από τη διπλωματία στο φολκλόρ και τη νέα κούρσα εξοπλισμών με Τουρκία». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.