ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ για Εύβοια: «Το 112 δεν λειτούργησε για ακόμα μια φορά και οι αρμόδιοι προκαλούν με γελοίες δικαιολογίες»

ΚΙΝΑΛ για Εύβοια: «Το 112 δεν λειτούργησε για ακόμα μια φορά και οι αρμόδιοι προκαλούν με γελοίες δικαιολογίες»

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τις πλημμύρες στην Εύβοια αναφέρει ότι «θρηνούμε ήδη θύματα από τις καταστροφικές πλημμύρες».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την Εύβοια

«Θρηνούμε ήδη θύματα από τις καταστροφικές πλημμύρες. Συμμεριζόμαστε την οδύνη των ανθρώπων τους και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι αρμόδιοι της πολιτικής προστασίας φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τις τραγικές συνέπειες της πλημμύρας.

Ενώ γνώριζαν, ήδη, από την Παρασκευή ότι υπήρχε πρόβλεψη για ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή, δεν έλαβαν έγκαιρα μέτρα, πολύ περισσότερο μάλιστα κανείς δεν φρόντισε να προειδοποιήσει η και να απομακρύνει τους κατοίκους.

Το «112» ως αριθμός άμεσης ανάγκης δεν λειτούργησε ακόμη μια φορά. Και οι αρμόδιοι προκαλούν με γελοίες δικαιολογίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σημερινός μηχανισμός πολιτικής προστασίας απέτυχε. Δυστυχώς οι αναλυτικές προτάσεις μας για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού μηχανισμού πρόληψης, που διατυπώθηκαν, εντός και εκτός Βουλής, δεν εισακούστηκαν. Είναι ώρα η κυβέρνηση, να αναλάβει τις ευθύνες της για την καταστροφή» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.