ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Μέσα Σεπτέμβρη οι ανακοινώσεις – Στο «στόχαστρο» δημόσιο και Ένοπλες Δυνάμεις

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Μέσα Σεπτέμβρη οι ανακοινώσεις – Στο «στόχαστρο» δημόσιο και Ένοπλες Δυνάμεις

Η κυβέρνηση μπορεί να ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, νέες απαγορεύσεις και μέτρα πίεσης για τους ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά υπάρχει και συνέχεια, καθώς στα μέσα Σεπτέμβρη θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Ήδη ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς και για τους εργαζόμενους στις δομές υγείας, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε πως υποχρεωτικός είναι ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Η βεντάλια της υποχρεωτικότητας θα ανοίξει και άλλο μέσα στον Σεπτέμβριο, με τους δημόσιους υπάλληλους και τους ένστολους να είναι αυτοί που θα ακολουθήσουν -πιθανότατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου, τέθηκε ξανά το θέμα της λήψης μέτρων και αποφασίστηκε η επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Οι ανακοινώσεις εκτιμάται ότι θα γίνουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η χθεσινή απόφαση του αμερικανικού FDA που έδωσε οριστική έγκριση του Pfizer δείχνει το δρόμο προς την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράθυρο για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, άφησε χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων στον δημόσιο τομέα μετά τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς «η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.