ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα «γυρίζει» η Μ.Γκάγκα: «Έκανα λεκτικό λάθος – 13 έως 20 φορές κολλάνε περισσότερο οι ανεμβολίαστοι»

Άγνωστο εάν υπάρχουν μελέτες για τα στοιχεία που επικαλέστηκε

Τα «γυρίζει» η Μ.Γκάγκα: «Έκανα λεκτικό λάθος – 13 έως 20 φορές κολλάνε περισσότερο οι ανεμβολίαστοι»

Η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αναφέρθηκε στο λεκτικό λάθος που έκανε σε πρόσφατη παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μ.Γκάγκα είπε: «Υπήρξε μια παραδρομή του λόγου. Σε μία φράση αντί να χρησιμοποιήσω τη λέξη ανεμβολίαστοι, είπα εμβολιασμένοι. Και αμέσως μετά ανέφερα ότι οι ανεμβολίαστοι κολλάνε από 13 έως 20 φορές περισσότερο, σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους».

Επανέλαβε τη σημασία της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα κρούσματα είναι έως και τριπλάσια από πέρυσι, όμως οι νοσηλευόμενοι είναι λιγότεροι. Αυτό δείχνει τη μεγάλη δυνατότητα του εμβολιασμού να προλάβει: Κατά πλειονότητα όσοι εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον ιό, δεν έχουν συμπτώματα και δεν εκδηλώνουν βαριά νόσο» σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους.

«Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα, κυρίως να φοράμε τη μάσκα, να προσέχουμε τις επαφές μας, να κάνουμε τεστ όπου και όταν χρειάζεται. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι να εμβολιαστούμε, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν την πρώτη δόση και όσοι έχουν εμβολιαστεί πριν 6 μήνες να κάνουν την τρίτη δόση» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις αντοχές του συστήματος Υγείας, η αναπληρώτρια υπουργός ανάφερε: «Ενισχύουμε το σύστημα και τους ανθρώπους του οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια εργάζονται αδιάκοπα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Χρειάζονται περισσότερες δυνάμεις τις οποίες προσθέτουμε στο σύστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.