ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Βίτσας: «Η αναρχική ιδεολογία είναι ξένη προς το ΣΥΡΙΖΑ»

Δ.Βίτσας: «Η αναρχική ιδεολογία είναι ξένη προς το ΣΥΡΙΖΑ»

Η πολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως ξένη με την αναρχική ιδεολογία» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας στις καταγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση «κλείνει το μάτι» στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες.

Ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει ελεύθερα την ιδεολογία του ή τη θρησκεία του, αλλά αυτό που δεν είναι επιτρεπτό είναι η βία στην πράξη.

«Η αντιπολίτευση πρέπει να αποφασίσει αν είμαστε με τους αντιεξουασιαστές ή με τους ‘άλλους’» προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός εστίασε τη συζήτηση στον άξονα των ανθρώπινων δικαιωμάτων που έχει ο κάθε κατηγορούμενος, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιδεικνύει ούτε «ανοχή» ούτε «επιλεκτικότητα» στην προάσπιση των δικαιωμάτων του καθενός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.