ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλ. Τσίπρας: «Στο πρώτο εξάμηνο είχαμε μια πολύ φαντεζί ομάδα – Είμαι αισιόδοξος γιατί στην άμυνα έχουμε τον Ευ. Τσακαλώτο»

Αλ. Τσίπρας: «Στο πρώτο εξάμηνο είχαμε μια πολύ φαντεζί ομάδα – Είμαι αισιόδοξος γιατί στην άμυνα έχουμε τον Ευ. Τσακαλώτο»

Από θέαμα δεν έχετε παράπονο, είχαμε μια πολύ «φαντεζί» ομάδα το πρώτο εξάμηνο ανέφερε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση που έγινε με τον Γιάννη Βαρουφάκη από τη θέση του υπουργού Οικονομικών.

«Στο πρώτο εξάμηνο είχαμε μια πολύ φαντεζί ομάδα. Δίναμε μάχη σε πεδίο υπονομευμένο και με στημένη διαιτησία. Όσο και αν παίζαμε άμυνα ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Ωστόσο το πρώτο εξάμηνο δεν πήγε χαμένο. Μπορεί να υπήρξε δύσκολος συμβιβασμός, αλλά άλλαξε το κλίμα μέσα στην Ε.Ε.» επεσήμανε.

Τόνισε ακόμη ότι είναι «η μέρα με τη νύχτα ο τρόπος που μου συμπεριφέρονταν τότε στις συνόδους κορυφής με τον τρόπο που μου φέρονται σήμερα. Είμαι αισιόδοξος και γιατί πλέον στην άμυνα έχουμε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.