ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευ. Τσακαλώτος: «Σε κάποιες ερωτήσεις απαντάς γιατί είναι σαν να χτυπάς τον φίλο σου»

Ευ. Τσακαλώτος: «Σε κάποιες ερωτήσεις απαντάς γιατί είναι σαν να χτυπάς τον φίλο σου»

Την κυβερνητική πολιτική, που έχει αναδείξει σε «σημαία» την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους το συντομότερο δυνατόν προτίμησε να υπερασπιστεί ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει εάν στο ζήτημα αυτό έχει δίκιο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Με τον κ. Δραγασάκη να δηλώνει χθες ότι οι διαδικασίες για τη ρύθμιση του χρέους μπορεί να πάνε και μετά το 2018, ο κ. Τσακαλώτος πήρε αποστάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κάποιες ερωτήσεις δεν μπορείς να απαντήσεις, γιατί είναι σαν να χτυπάς τον φίλο σου».

«Πάντως, ο Δραγασάκης δεν είπε ακριβώς αυτό που λέτε» έσπευσε να προσθέσει ο υπουργός Οικονομικών.

Η αντιπροεδρία της κυβέρνησης, πάντως, μετά τη χθεσινή σύγχυση επί του θέματος στο κυβερνητικό στρατόπεδο, έπειτα και από την ανακοίνωση της ΝΔ, επανήλθε στο θέμα με διευκρινίσεις: «Εκείνο που ο αντιπρόεδρος τόνισε με απόλυτη σαφήνεια, είναι ότι διεκδικούμε άμεσα ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος, με βάση την απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την πάγια θέση μας, δηλαδή από την προσπάθεια να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο με άλλες χώρες, ώστε να προωθήσουμε ριζική και οριστική πανευρωπαϊκή λύση για το χρέος, τόσο το ελληνικό όσο και των άλλων κρατών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.