ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Βασιλειάδης για τα επεισόδια στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός:«Να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση»

Γ. Βασιλειάδης για τα επεισόδια στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός:«Να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση»

Σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα μπάσκετ γυναικών μεταξύ Πανιωνίου – Ολυμπιακού, βρίσκεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ των γυναικών και μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται. Ο κ. Βασιλειάδης θα ζητήσει τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.