ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α.Τσίπρας ομολογεί πως «κατάπιε» την επέκταση των ΕΧΥ στα 12 ν.μ. – Πιο κάτω δεν γίνεται – Ή όχι;

Ο Α.Τσίπρας ομολογεί πως «κατάπιε» την επέκταση των ΕΧΥ στα 12 ν.μ. – Πιο κάτω δεν γίνεται – Ή όχι;

O A.Tσίπρας παραδέχτηκε πως “κατάπιε” την επέκταση των ΕΧΥ στα 12 ν.μ. στη συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η ανακοίνωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης έγινε με “άτσαλο τρόπο” στη τελετή παράδοσης -παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς θα έπρεπε να ενημερωθούν πρώτα τα κόμματα, παραδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τόνισε πως αλλάζει την τακτική, όχι τη στρατηγική, γι αυτό θα προχωρήσει σε ενημέρωση των κομμάτων και δεν θα γίνει η επέκταση με την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων, αλλά με ψηφοφορία στη Βουλή και τα κόμματα θα κληθούν να πάρουν θέση.

«Ασκούμε το κυριαρχικό μας δικαίωμα ξεκινώντας από το Ιόνιο, αλλά δεν απεμπολούμε το κυριαρχικό μας δικαίωμα να το επεκτείνουμε σταδιακά σε όλη την επικράτεια» είπε και πρόσθεσε:

“Εγώ δεν θυσίασα κανέναν. Ο υπ. Εξωτερικών παραιτήθηκε, είναι κατανοητό. Είχε εξαιρετικό έργο, αλλά είχε έντονη πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο η οποία στο τέλος άρχισε να παίρνει και χαρακτήρα προσωπικών επιθέσεων και για λόγους προσωπικής ευθιξίας, επέλεξε να παραιτηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Κοτζιά μπορεί να διαφωνεί κανείς σε πολλά αλλά δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για έλλειψη εντιμότητας. Εκανε μήνυση για δημοσιεύματα και καλά έκανε” είπε στη συνέντευξη του ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.