ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άννα Ευθυμίου: Έγκυος στον 8ο μήνα – Έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία

Άννα Ευθυμίου: Έγκυος στον 8ο μήνα – Έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία

Αν και έγκυος στον 8 μήνα, η Αννα Ευθυμίου, η όμορφη και δυναμική νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε καμπάνια και κυνήγησε τον σταυρό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Και κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Βουλή, στην ορκωμοσία των βουλευτών και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Αννα Ευθυμίου, μία από τις 61 βουλευτίνες που ορκίζονται σήμερα στη βουλή, είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, αλλά όπως λέει η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της.

Ήδη έχει ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα… κουβαλάει μαζί της παντού την κόρη της που θα γεννηθεί σύντομα. Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012.

Η Αννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά η καταγωγή της είναι από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ.

Ηταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόσχεση που έδωσε στην προεκλογική της εκστρατεία η Αννα Ευθυμίου στους ψηφοφόρους της, ήταν ότι δεν θα τους εγκαταλείψει μετά τις εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.