Π.Πικραμμένος: «Η κυβέρνηση πήρε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα – Ο λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος» (βίντεο)

Π.Πικραμμένος: «Η κυβέρνηση πήρε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα – Ο λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος» (βίντεο)

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων σε ενημερωτική εκπομπή, μίλησε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχει πορευτεί η Ελλάδα στο δρόμο της πανδημίας και τα μέρα που έχουν ληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο κ. Πικραμμένος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα και γι’ αυτό όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος». «Είμαστε το παράδειγμα στην Ευρώπη», τόνισε.

Για το σενάριο λήψης περαιτέρω μέτρων, ο κ. Πικραμμένος ισχυρίστηκε πως αν υπάρξουν ανεύθυνες περιπτώσεις, τότε να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα.

Ερωτηθείς αν η περιπέτεια αυτή θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον της Ευρώπης, υποστήριξε πως η Ευρώπη αν και αργοπορημένα, θα βρει λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ακόμα, σχολίασε την ανησυχία μερικών που θέλουν τα μέτρα να παραμένουν μετά τη λήξη του συναγερμού λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός δεν είναι ανάγκη να διαβεβαιώσει ότι τα μέτρα θα πάψουν να ισχύουν γιατί κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο, καθώς δεν μπορούν να στηριχθούν ούτε νομικά εφόσον εξαλειφθούν οι αιτίες για τις οποίες ελήφθησαν εξ αρχής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.