ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Σουρανή: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ι.Καλίν μετά τον σεισμό στα ανοιχτά της Σάμου

Ε.Σουρανή: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ι.Καλίν μετά τον σεισμό στα ανοιχτά της Σάμου

Παρά την ένταση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουράνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν για τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα ανοιχτά της Σάμου.

Και σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σάρωσε την πόλη της Σμύρνης στην Τουρκία και ταρακούνησε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο με επίκεντρο την Σάμο, η κυρία Σουρανή και ο κ. Καλίν επικοινώνησαν εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά την ισχυρότατη σεισμική δόνηση, η Ελένη Σουρανή, διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ιμπραχίμ Καλίν, εξ απορρήτων συνεργάτη και εκπρόσωπο του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις πληροφορίες η Ελένη Σουρανή και ο Ιμπραχίμ Καλίν εξέφρασαν εκατέρωθεν την συμπάθειά τους για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το Βόρειο Αιγαίο και την περιοχή της Σμύρνης πολύ χειρότερα απ’ ότι το νησί της Σάμου. Ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν δεν εξέφρασε κάποιο αίτημα προς την ελληνική πλευρά για παροχή συνδρομής ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του σεισμού. Ωστόσο η επικοινωνία της Ελένης Σουρανή με τον Ιμπραχίμ Καλίν δεν αποκλείεται να επαναληφθεί αργότερα σήμερα. Ουτε και θα μπορούσε να αποκλειστεί η ενεργοποίηση κάποιου είδους διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε υψηλότερο επίπεδο, αργότερα σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.