ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Μαρινάκης: «Δεν θα γίνει υπουργικό συμβούλιο αύριο – Την επόμενη εβδομάδα»

Ο Π.Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση αναμένει την πρόταση δυσπιστίας για να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή

Π.Μαρινάκης: «Δεν θα γίνει υπουργικό συμβούλιο αύριο – Την επόμενη εβδομάδα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε σήμερα ότι δεν θα γίνει υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη, 27 Μαρτίου.

Με δεδομένες τις εξελίξεις και την πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει με φόντο το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, που κάνει λόγο για «μονταζιέρα» στα ηχητικά ντοκουμέντα της τραγωδίας των Τεμπών, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση αναμένει την πρόταση δυσπιστίας για να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο το μπρα ντε φερ στο Κοινοβούλιο, το υπουργικό συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, αναβάλλεται και αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.