ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γ.Βαρουφάκης κατά Λιμενικού: «Υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος στην Αίγινα»

Γ.Βαρουφάκης κατά Λιμενικού: «Υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος στην Αίγινα»

Επίθεση στο Λιμενικό εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ για το περιστατικό στην Αίγινα ο επικεφαλής του MέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας έλεγχος από την Αίγινα προς Πειραιά και πίσω, μόνο όταν έφτασε στο νησί κάνοντας λόγο ταυτόχρονα για υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό.

“Υπήρξε μια υπέρβαση καθήκοντος από λιμενικό είναι ξεκάθαρο ότι η βουλευτική ιδιότητα σε εξαιρεί από αυτού του είδους τον έλεγχο, είναι πάρα πολύ απλό”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος είπε επίσης ότι “Είχα κάθε δικαίωμα σύμφωνα με την ΠΝΠ να μετακινηθώ από το σπίτι μου στη βουλή και πίσω, οποιαδήποτε αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος είναι πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δυο μέρες και νύχτες βυσσοδομούν τα συστημικά μέσα του γνωστού μνηνομιακού κατεστημένου να λοιδορηθώ επειδή τόλμησα να πάω στην ολομέλεια να παρουσιάσω και να ξεμπροστιάσω τη συνθηκολόγηση τους, τον τρόπο που πούλησαν το ευρωομόλογο που σωστά θεωρούσε ο πρωθυπουργός ότι ήταν απαραίτητο για να μην μπούμε σε ένα 5ο μνημόνιο” επισήμανε ακόμη ο κ. Βαρουφάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.