ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜΕΡΑ25: «Την ‘Εργασιακή ζούγκλα’ προάγει η νέα ΠΝΠ της κυβέρνησης»

ΜΕΡΑ25: «Την ‘Εργασιακή ζούγκλα’ προάγει η νέα ΠΝΠ της κυβέρνησης»

Για «εργασιακή ζούγκλα» κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας σε δήλωσή του ότι «μία μόλις μέρα μετά την εργατική Πρωτομαγιά, η κυβέρνηση με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου καθιστά την εργασιακή ζούγκλα ως “νέα κανονικότητα”, προϊδεάζοντας μας για τους άξονες πάνω στους οποίους η ΝΔ θα θέσει το 5ο μνημόνιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει επίσης: «Eυέλικτα ωράρια, μειωμένο προσωπικό, κατάργηση μεγάλου μέρους των υπό αναστολή εργασιακών συμβάσεων και μετάθεση της πενιχρής αύξησης του κατώτατου μισθού για τις καλένδες, είναι μόνο μερικά από τα όσα με μεγάλη αντεργατική μαεστρία αποφάσισαν στο κυβερνητικό επιτελείο για να μας καταστήσουν σαφές ότι η ζοφερότητα είναι το κυβερνητικό σχέδιο για την επόμενη μέρα, όσον αφορά τον χειμαζόμενο κόσμο της εργασίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.