ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Π.Τατσόπουλος σκιαγραφεί τον Β.Μουλόπουλο: «Δαιμόνιος επιχειρηματίας»

Ο Π.Τατσόπουλος σκιαγραφεί τον Β.Μουλόπουλο: «Δαιμόνιος επιχειρηματίας»

Το προφιλ του Βασίλη Μουλόπουλου επιχείρησε να περιγράψει ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Ο πρώην βουλευτής με δηκτικό τρόπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρεται στην ανάληψη του ΔΟΛ από τον κ. Μουλόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον «δαιμόνιο επιχειρηματία», που καλείται να εφαρμόσει την επιτυχία της «Αυγής» στις εφημερίδες του ΔΟΛ, να μην «πέσουν κάτω από χίλια φύλλα».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Βασίλης Μουλόπουλος είναι το αρχέτυπο του δαιμόνιου επιχειρηματία. Διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας χωρίς να ιδρώσει ούτε για μία ψήφο. Ανέλαβε την εφημερίδα ενός κόμματος του 4% που πουλούσε χίλια φύλλα και, μολονότι το κόμμα του 4% σκαρφάλωσε στο 36% και πήρε την εξουσία, εκείνος κατάφερε ώστε να μην πέσει η κυκλοφορία της εφημερίδας κάτω από τα χίλια φύλλα. Τώρα καλείται να εφαρμόσει τη συνταγή της επιτυχίας και στον ΔΟΛ. Μολονότι το κόμμα του 36% θα επιστρέψει οσονούπω στο 4%, εκείνος θα καταφέρει και πάλι να κρατήσει την κυκλοφορία των εφημερίδων του ΔΟΛ σταθερή: χίλια φύλλα. Κατέχει το Know How ο άνθρωπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.