ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα» – «Μετακομίζει» η Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha – Ποιο κανάλι την «κυνηγάει»

«Βόμβα» – «Μετακομίζει» η Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha – Ποιο κανάλι την «κυνηγάει»

Οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν την επιτυχημένη δημοσιογράφο να μετακομίζει από τον Alpha στον Ant1.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού η Αγγελική Νικολούλη με το επιτυχημένο «Φως στο τούνελ».

Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα αναφέρουν πως μια πρόταση από τον ΑΝΤ1 θα ήταν μια ιδανική επιλογή για την δημοσιογράφο, σε μια περίοδο που ενδεχομένως να είναι δυσαρεστημένη με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στον Alpha και με τα δεδομένα που θα της προσφέρει ο σταθμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως να και η φημολογία οργιάζει οι συζητήσεις θα αργήσουν να ξεκινήσουν αν και το έδαφος φαίνεται πως ετοιμάζεται σιγά-σιγά για μια μετακίνηση που θα συζητηθεί έντονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.