Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στυλιανού

Σε ηλικία 94 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στυλιανού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ανακοίνωσε τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Στυλιανού, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 94 ετών.

Ο Μιχάλης Στυλιανού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1928. Τη δημοσιογραφική του διαδρομή ξεκίνησε το 1952, όταν άρχισε να εργάζεται στο Λονδίνο ως ανταποκριτής της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Το 1955, παράλληλα με την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στην οποία εργάστηκε έως το 1967, προσελήφθη στην ελληνική υπηρεσία του BBC.

Το 1965, θα βρεθεί στην Αθήνα ως Σύμβουλος Προγράμματος Ειδήσεων και Επικαίρων του Ε.Ι.Ρ. Κατά τη διάρκεια της Χούντας παρέμεινε αυτοεξόριστος στο Παρίσι, όπου και ανέπτυξε αντιστασιακή δράση. Αργότερα, θα βρεθεί ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Παρίσι και τέλος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, έως το 1993 που συνταξιοδοτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μιχάλης Στυλιανού διέγραψε μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία, εργαζόμενος σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Υπήρξε μαχητικός, ακριβοδίκαιος και πιστός στους φίλους και τις απόψεις του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τον συνάδελφο και συλλυπείται τη σύζυγό του Ελένη και τις κόρες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.