ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Κώστας μου «έριξε στα αυτιά» – Είχα πάρει 60%, εκείνος πήρε 65%» (βίντεο)

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Κώστας μου «έριξε στα αυτιά» – Είχα πάρει 60%, εκείνος πήρε 65%» (βίντεο)

«Ελληνίδα μάνα, τα λέει όλα. Όλα τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας μάνας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με το πώς νιώθει για τη νίκη του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, στον δήμο της Αθήνας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ είπε μάλιστα πως ο γιος της τής «έριξε» στο κεφάλι. «Εγώ είχα πάρει 60%, εκείνος πήρε 65%. Όταν λέω μου έριξε στα αυτιά μου έριξε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έληξε μία προεκλογική περίοδος υπόδειγμα και νοιώθω την ανάγκη να το πω. Και ο κ. Ηλιόπουλος και ο κ. Γερουλάνος και ο κ. Σοφιανός και ο Κώστας είχαν ένα συνεχή διάλογο, δεν παρεκτράπηκαν ποτέ, δεν υπήρξε η παραμικρή κουβέντα μεταξύ τους. Θα είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό δημοτικό συμβούλιο», κατέληξε η κυρία Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.