ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α.Σαμαράς κατηγορεί την ΧΑ ότι «τον έριξε το 2015» – Μάλλον ξέχασε ενώ τους είχε κλείσει στην φυλακή το 2013!

Ο Α.Σαμαράς κατηγορεί την ΧΑ ότι «τον έριξε το 2015» – Μάλλον ξέχασε ενώ τους είχε κλείσει στην φυλακή το 2013!

«O ΣΥΡΙΖΑ ανέκοψε το 2015 το μεγάλο άλμα που ετοιμαζόταν να κάνει η χώρα, ανατρέποντας τότε την κυβέρνησή μας μαζί με τη ΧΑ, τους ΑΝΕΛ και τον κ.Κουβέλη (σ.σ. εννοεί την ΔΗΜΑΡ)», αναφέρει σε άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ιστοσελίδα The President.

Ανεξάρτητα με το αν έχει σχέση με την πραγματικότητα ή όχι «το άλμα» που θα έκανε η Ελλάδα το 2015, απλά να σταθούμε στο ότι «ζητά και τα ρέστα» από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή γιατί καταψήφισε, τότε, τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προφανώς ξέχασε ότι είχε βάλει φυλακή ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και δεκάδες στελέχη τους.

Και ο ίδιος τους είχε βάλει φυλακή, όχι η «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», όπως αποκάλυψαν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του που δόθηκαν στην δημοσιότητα και ο ίδιος ο τότε γ.γ. της κυβέρνησής του Π.Μπαλτάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι ακριβώς περίμενε από την ΧΑ, ανεξάρτητα για το το πιστεύει ο καθένας για το κόμμα αυτό; Να ψήφιζαν υπέρ του ΠτΔ που πρότεινε και να τον διατηρούσαν στην εξουσία, ενώ τους είχε κλείσει φυλακή ως «εγκληματική οργάνωση»; Με αυτή την λογική, έφτασε εκεί που έφτασε ο Α.Σαμαράς….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.