ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκλεισε το εσωκομματικό μέτωπο στη ΝΔ: Το Μέγαρο Μαξίμου αποδέχτηκε τις εξηγήσεις Σαμαρά

Έκλεισε το εσωκομματικό μέτωπο στη ΝΔ: Το Μέγαρο Μαξίμου αποδέχτηκε τις εξηγήσεις Σαμαρά

Ανώδυνα κλείνει το εσωκομματικό μέτωπο, εντός της Νέας Δημοκρατίας, που άνοιξε με την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία για την τροπολογία που έσωσε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικές πηγές δηλώνουν ότι έκαναν αποδεκτή την εξήγηση που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς είχε εξηγήσει στον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη τους λόγους που τον οδήγησαν να απουσιάσει από την ονομαστική ψηφοφορία.

Η απουσία του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση και πολλά σχόλια, κυρίως γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε από νωρίς στείλει «μήνυμα» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πως θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Και όταν έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε, όλοι στις τάξεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, «πάγωσαν».

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (28.01.2020) με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.