ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: «Ο Ν.Παππάς αποτελεί το νήμα που συνδέει όλες τις σκοτεινές πτυχές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

ΝΔ: «Ο Ν.Παππάς αποτελεί το νήμα που συνδέει όλες τις σκοτεινές πτυχές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

«Αποτελεί το νήμα που συνδέει όλες τις σκοτεινές πτυχές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνουν για τον Νίκο Παππά κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ που μιλούν για ένα παρακράτος που είχε στηθεί.

Οι αποκαλύψεις για την περίοδο 2015 – 2019 παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας με τους Σάμπυ Μιωνή και Χρήστο Καλογρίτσα να έχουν προϊδεάσει ότι διαθέτουν κι άλλα στοιχεία που εμπλέκουν στελέχη της τότε κυβέρνησης. Ο… Λευκός Οίκος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθημερινά σχεδόν γεμίζει στίγματα και τα όσα διαδραματίζονταν στην «Δυτική Πτέρυγα» αρχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Στο στόχαστρο των εισαγγελέων η υπόθεση

Η υπόθεση βρίσκεται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών και σύντομα εκτιμάται ότι θα υπάρξει παρέμβαση μετά και την κατάθεση της μήνυσης από τον Χρήστο Καλογρίτσα. Αναμένεται να καλέσουν τον επιχειρηματία για κατάθεση προκειμένου να προσκομίσει και επισήμως τα στοιχεία όσων επικαλείται.

Βασικό ερώτημα παραμένει ποιος είναι ο «white porcha» που αναφέρεται στο email που περιλαμβάνεται στην μηνυτήρια αναφορά και εκτιμάται ότι είναι ο ενορχηστρωτής των όσων πρωτοφανών αποκαλύπτονται: «Η ιδέα δεν είναι άμεσα ή έμμεσα να καταγραφούμε σε μια συναλλαγή χρηματοδότησης, η οποία θα αφήσει ίχνος για την τελική συναλλαγή. Οι επικεφαλής και ο Λευκός Οίκος και η White Porscha είχαν συμφωνήσει τα τραπεζικά στοιχεία των «φίλων» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ποιου τα στοιχεία θα χορηγηθούν μέσω του Κυπριακού Αριθμού που είχαν μοιραστεί μαζί σας. Ας παραμείνει σε αυτή τη φόρμουλά» αναφέρει το μήνυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυβερνητικά στελέχη μιλούν πλέον ευθέως για άμεση εμπλοκή του κ. Τσίπρα στα όσα αποκαλύπτονται για τις ημέρες της διακυβέρνησης του, καθώς εκτιμούν ότι ο κ. Παππάς δεν θα μπορούσε να δράσει χωρίς να ενημερώνει τον τότε πρωθυπουργό. Η πίεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ειδικά αν παρουσιαστούν νέα στοιχεία όπως εκτιμάται ότι θα συμβεί. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.