ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Ασημακοπούλου: Η μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου για παιδεραστία Ν.Γεωργιάδη μας καλεί να «σπάσουμε τη σιωπή»

Α.Ασημακοπούλου: Η μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου για παιδεραστία Ν.Γεωργιάδη μας καλεί να «σπάσουμε τη σιωπή»

Σάλος προκλήθηκε στο twitter μετά την ανάρτηση της Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία με ανάρτησή της κάλεσε τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης να «σπάσουν τη σιωπή».

Μόνο που η κ.Ασημακοπούλου ήταν μαζί με τον κ.Κυρανάκη, από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατία που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη του Νίκου Γεωργιάδη, στενότατου συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή της ΝΔ, που τελικά καταδικάστηκε για παιδεραστία σε 28 μήνες φυλάκιση.

https://twitter.com/AnnaAsimakopoul/status/1364890605218893829?s=20

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα των Μολδαβικών αρχών για ασέλγεια σε ανηλίκους Μολδαβούς.

Μάλιστα η κ.Ασημακοπούλου υπερασπίζονταν και στα κανάλια τον κ.Γεωργιάδη λέγοντας πως ήταν… «πολιτικοί οι λόγοι» δίωξης του και πως «δεν αντέχει άλλο να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου».

Οι χρήστες του twitter απάντησαν μαζικά στην κ.Ασημακοπούλου, η οποία διέγραφε τα σχόλια.

https://twitter.com/xsview/status/1365605608376918017?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.