ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμπάκα: Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες κατά βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε το νόμο για την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+

Δεν του επέτρεπαν να καταθέσει στεφάνι για την 25η Μαρτίου

Καλαμπάκα: Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες κατά βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε το νόμο για την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα σημειώθηκαν κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα κατά τη κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του βουλευτή να προσέλθει για την απόδοση τιμών, παρευρισκόμενοι, όρμησαν προς το Ηρώο και φωνάζοντας “Αίσχος” προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Κάποιος προσπάθησε να πετάξει και το στεφάνι, ενώ μια γυναίκα αντέδρασε έντονα και στο γεγονός ότι ο βουλευτής όταν χωρίς να απαντήσει στις δοκιμασίες επέστρεψε στη θέση του, δίπλα στον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Ο βουλευτής Τρικάλων υπερψηφίσε το νομοσχέδιο με το οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος ο Μητροπολιτης Θεόκλητος παρέμεινε αμέτοχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.